Distribuitor unic Milwaukee Heavy Duty

Metatools este unic distribuitor Milwaukee Heavy Duty în România.

shape image

Eveniment BIG RED TOUR – 11 Iulie

Cu ocazia evenimentului BIG RED TOUR 2019, suntem mândri să vă anuntăm că Metatools a devenit singurul Heavy Duty Center Milwaukee din România. După o evoluție continuă în ultimii 21 de ani, compania Metatools a mai adăugat un criteriu diferentiator, prin colaborarea cu brand-ul american Milwaukee. Sculele sunt de o calitate exceptională și oferă o gamă vastă de produse, care reușește să răspundă tuturor cererilor clienților din diferite industrii, indiferent de domeniul de activitate.

Află mai multe

Trăiește experiența 360 ° a showroom-ului Metatools, din Ploiești

Video 360 ° pentru o experiență de neuitat! Descoperă showroom-ul Metatools și lumea sculelor electrice. Experimentează profesionalismul și varietatea de produse pe care o oferim. Pentru a ne diferenția, noi punem accent pe vizualul companiei și ne dorim să creem spațiu de expunere a cât mai multe brand-uri. Te așteptăm în showroom-ul de la Ploiești, pentru experiență reală!

feature

Big Red Tour

M18 Fuel

shape image

Produse Milwaukee

Vezi acum câteva produse din gama Milwaukee

project image

Mașină de înșurubat cu acumulator Milwaukee M12 BD-0


437,92 lei

Mașină de înșurubat cu acumulator M12 BD-0 face parte din categoria de scule electrice cu acumulator profesionale Milwaukee. Acest model dispune de design compact și greutate redusă, fiind astfel ideală pentru utilizare în spații înguste.

 

project image

Mașină de înșurubat cu impact și acumulator Milwaukee M18 ONEFHIWF12-502X


2963,10 lei

Mașină de înșurubat cu impact și acumulator M18 ONEFHIWF12-502X face parte din categoria de scule electrice cu acumulator profesionale Milwaukee. Acest model este echipat cu un motor fără perii POWERSTATE™ și dezvoltă un cuplu de strângere de 1356 Nm, iar sistemul DRIVE CONTROL™ oferă 4 moduri de funcționare care permit comutarea între patru setări diferite de viteză și cuplu.

Masina de insurubat cu impact si acumulator M18 ONEFHIWF12-0X este dotata cu tehnologia de control ONE-KEY™ care permite personalizarea parametrilor de functionare in functie de aplicatie.

 

project image

Polizor unghiular 125 mm Milwaukee AG 800-125 E


320,11 lei

Polizorul unghiular AG 800-125 E face parte din gama de scule electrice profesionale Milwaukee. Este dotat cu un motor puternic de 800 W ce îi asigură performanțe ridicate la orice tip de aplicație.

 

project image

Polizor unghiular compatibil cu acumulator Milwaukee M18 CAG 125X-0X


1368,50 lei

Polizorul unghiular M18 CAG 125X-0X face parte din categoria de scule electrice cu acumulator profesionale Milwaukee. Acest model este echipat cu un motor fără perii POWERSTATE™ proiectat și construit de Milwaukee cu puterea mare de polizare și cu o durată de exploatare a sculei de până la 10 ori mai mare prin comparație un motor tradițional.

 

project image

Fierăstrăul circular cu acumulator Milwaukee M18 CCS55-0X


1558,90 lei

Fierăstrăul circular cu acumulator M12 CCS44-0 face parte din categoria de scule electrice profesionale cu acumulator Milwaukee. Acest model este echipat cu un motor fără perii POWERSTATE™ care asigură o durată de exploatare de până la 3 ori mai mare și cu până la 2 ori mai multe tăieri pe încărcare de acumulator prin comparație cu motoarele tradiționale cu perii.

 

project image

Fierăstrăul pendular compatibil cu acumulator Milwaukee M12 JS-0


854,42 lei

Fierăstrăul pendular compatibil cu acumulator M12 JS-0 face parte din categoria de scule electrice cu acumulator profesionale Milwaukee. Acest model este echipat cu sistem rapid pentru prinderea pânzei QUIK-LOK™ pentru pânzele cu coada T.

 

project image

Fierăstrăul alternativ compatibil cu acumulator Milwaukee M12 CHZ-0


962,71 lei

Fierăstrăul alternativ M12 CHZ-0 face parte din categoria de scule electrice cu acumulator profesionale Milwaukee. Acest model este echipat cu un motor fără perii POWERSTATE™ dezvoltat de Milwaukee care asigură rezistență sporită și un nivel ridicat de putere.

 

project image

Masina de gaurit cu percutie Milwaukee PD-705


428,40 lei

Mașină de găurit cu percuție PD-705 face parte din gama de scule electrice profesionale Milwaukee Este echipată cu un motor puternic de 705 W ce face față chiar și celor mai dificile solicitări.

 

project image

Mașină de șlefuit cu disc diamantat Milwaukee AGV 15-125 XC DEG SET


2310,98 lei

Mașină de șlefuit cu disc diamantat AGV 15-125 XC DEG-SET face parte din gama de scule electrice profesionale Milwaukee. Este dotat cu un motor puternic de 1550 W de tipul “PROTECTOR-MOTOR” care are rotorul învelit în rășină epoxidică și bobinajul cu protecție Heavy Duty,ce îi asigură o exploatare îndelungată.

 

project image

Telemetru laser Milwaukee LDM 100


1201,90 lei

Telemetrul laser LDM 100 face parte din gama de scule de măsură și control Milwaukee. Poate măsura distante de până la 100 m,arii și volume.

 

Metatools SRL

Într-o lume a vitezei, calitatea informației este tot mai importantă, astfel că îți oferim detalii complete despre produsele și serviciile noastre.